Rare gasten die chinesen maar zij waren het die 11-11 een mooie dag vonden om de tegenhanger van Valentijnsdag te vieren. Dus introduceerde ze 'Singles day'. En het mooie is dat wij dagelijks ongeveer 30 singles in de uitzending hebben....

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Hoestend en proestend gaat Nederland van oktober naar november. Dat is in ieder geval van toepassing op de gesteldheid van de gezondheid van Ed Bakker. Natuurlijk zullen alle mogelijke maatregelen worden genomen om Ed deze week op de radio te houden. Dat lukt natuurlijk aardig met een flinke dosis vitaminen in de vorm van de lekkerste hits in de middagspits.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ben jij al klaar voor de vrijmidabo? Wij wel ! We hebben de lekkerste hits in de middagspits alvast voor je klaar gezet en schuiven tussen 16 en 18 uur graag bij je aan.

Wat moet jij doen? Simpel.....je radio op 1 van de frequenties of online kanalen van ZaanRadio / RTV Zaanstreek zetten en zorgen voor een bittergarnituurtje en dan komt het helemaal voor de Bakker!

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vandaag is de 2e landelijke protestdag van de boeren en dus extra druk op de weg. Om goed geïnformeerd de middagspits te 'overleven' hoor je vanmiddag naast de lekkerste hits in de middagspits natuurlijk ook actuele verkeersinformatie van de #ANWB

Het komt voor de Bakker, van 16 tot 18 uur op ZaanRadio
Ether 107.1 fm / Kabel Zaanstad 103.3 fm / Wormerland 89.0 fm / Online via www.zaanradio.nl. Daar vind je ook de kanaalnummers die van toepassing zijn voor de diverse digitale kanalen.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vandaag is de start van een nieuwe maand en gelijktijdig ook van een fris nieuw geluid in Het komt voor de Bakker. Vandaag starten we namelijk met nieuwe vormgeving. Verder blijft alles bij het oude. Dus hoor je gewoon dagelijks, na Mante in de Middag, de lekkerste hits in de middagspits.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :