Black Friday

Laatste werkdag van de week en natuurlijk sluit je ook deze werkweek weer af  met de lekkerste hits in de vrijdagmiddagspits in Het komt voor de Bakker. En zeg nou zelf....dat is toch heerlijk thuiskomen op een dag waarop nog even koopjes gescoord zijn tijden Black Friday? 

Dus schuif lekker aan tijdens de virtuele vrijmibo van 16 tot 18 uur op ZaanRadio en op naar een fijn en relaxed weekend

Donkere gure dagen

Afgelopen week hadden we voor het eerst in dit najaar sneeuw in de weersverwachting en ook komend weekend ziet er guur uit. Hoe guur het gaat worden hoor je vandaag om 16.30 en 17.30u in het uitgebreide weerbericht tijdens Het komt voor de Bakker in de donderdagmiddagspits

Koude start nieuwe week

Het was vanmorgen even wennen bij de start van week 47. Voor het eerst sinds lange tijd moesten er weer eens autoruiten ijsvrij gemaakt worden. Of dat deze week zo blijft hoor je om 16.30 en 17.30 in het uitgebreide weerbericht in Het komt voor de Bakker. Het ziet er namelijk naar uit dat we later deze week met iets meer winterse ongemakken te maken zullen krijgen. Meer lees je bij weeronline 

Een stekkertje los

Door werkzaamheden in de KvdB studio is er vandaag geen gepresenteerde Komt voor de Bakker en hoor je de lekkerste hits in de middagspits non-stop. Morgen, vrijdag de 19e november, sluiten we werkweek 46 weer af met de virtuele vrijmibo

De laatste weken aftellen

Inmiddels zitten we al in week 46 van 2021 en nadert met rasse schreden het einde van het jaar. Voor je het weet hoor je de bekende kersthits weer uit je radio knallen. Zover is het (gelukkig) nog niet en dus hebben we nog volop ruimte voor jouw favoriete hits in de middagspits. Dus...is het een grijze grauwe herfstdag en heb je even een oppepper nodig, mail dan vandaag nog met de studio Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wat is jouw favoriet?

Op 10,11 en 12 december 2021 staat de Zaanstreek weer in het teken van DE ZAANSTE TOP 500. Dit evenement zal te horen zijn op ZaanRadio, te zien zijn op ZaanTV.  Inmiddels is het mogelijk om je stem uit te brengen op de website van de Zaanse Top 500. Snel even doen !

Ook via socials

Naast deze website is Het komt voor de Bakker ook op Facebook en Twitter te vinden.  Met enige regelmaat vind je ook daar nieuws rondom het dagelijkse ZaanRadio programma.

De lekkerste

De leukste en lekkerste vrijmibo beleef je vanmiddag van 16 tot 18 uur bij en met Zaanradio. Tijdens de laatste middagspits van deze werkweek komen in Het komt voor de Bakker weer veel van je favorieten voorbij. Zo komen Ed Sheeran, Suzan & Freek, en Son Mieux een lekker moppie zingen en duikt Ed Bakker regelmatig in het muziekarchief.
Het komt voor de Bakker hoor je 'Overal in de Zaanstreek' op 107.1 FM, online via www.zaanradio.nl en via de diverse aanbieders van digitale radio

Na een regenachtig weekend

Het afgelopen weekend hebben we niet echt kunnen genieten van fantastisch weer. Het regende en regende.....en dat doet het de komende week ook weer in het komt voor de Bakker. Alleen niet in de vorm van water maar in hits. Een stortbui van hits, iedere werkdag tussen 16 en 18 uur op ZaanRadio. Heb jij een favoriet ? Mail die dan vandaag nog ! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En of we deze week meer kunnen verwachten? Dat hoor je dagelijks om 16.30 en 17.30 in het uitgebreide weerbericht.

Bijna weekend

Het is vrijdag. Nog even de laatste klusjes wegwerken, en dat gaat van 16 tot 18uur een stuk prettiger met de lekkerste hits in de middagspits. Heb jij nog een favoriet waarvan je vindt dat die vanmiddag nog op de radio te horen moet zijn? Laat het ons weten, Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Veel babbelen

Het is een drukte van belang in de KvdB studio. Na het afronden van het jinglepakket voor de Zaanse Top 500 staan er deze week promo's op het programma voor een 'In memoriam' uitzending van Intermezzo en voor de Zaanse Top 500 stemmaand.....en er is meer onderweg.

Spannende plaatjes

Deze week de aanloop naar Haloween en dus draaien we tijdens Het komt voor de Bakker op ZaanRadio met regelmaat 'geestige' plaatjes. Ghosttown, Somebody's watching me en vele andere. Dagelijks in de middagspits van 16 tot 18 uur. Zelf een schrikbarend goeie hit voor deze week? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.