Het is alweer donderdag in thuiswerkweek 3. Er is door de corona crisis veel anders. Wat wel hetzelfde blijft is dat je tussen 16 en 18 uur de lekkerste hits in de middagspits krijgt in Het komt voor de Bakker. En...natuurlijk staan de lijnen open voor jouw verzoekjes. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag jouw favoriet, of die van iemand anders, vandaag nog door.

ZaanRadio 'Overal in de Zaanstreek'107.1 FM (ether)
Kabel Zaanstad 103.3 FM / Wormerland 89.0 FM
Digitaal te beluisteren bij Ziggo kanaal 915 - KPN kanaal 1118
en via www.zaanradio.nl / www.rtvzaanstreek.nl

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vanaf maandag 30 maart is Het komt voor de Bakker met Ed Bakker weer dagelijks van 16 tot 18 uur te beluisteren op ZaanRadio / RTV Zaanstreek. Door de verhuizing van de Molenwerf naar de Drielse Wetering ontbrak het even aan de thuiswerk functie.

De mannen van de technische dienst hebben keihard gewerkt om dit op te lossen en dus brengen we je weer met alle liefde de lekkerste hits in de middagspits. Verder is het natuurlijk mogelijk om in deze tijd van afstand houden toch een beetje dichterbij elkaar te komen. Dat kan door een groet of verzoekplaat.

Mail je favoriet door tav: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot Maandag #HOUAFSTAND #BLIJFTHUIS #STAYSAFE

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Aangezien het Corona virus momenteel het 'gewone' leven op z'n kop zet heeft dat ook gevolgen voor Het komt voor de Bakker. Aangezien bijna alle evenementen zijn afgelast vervallen ook de meeste agenda's die wij behandelen in het programma.  Is er laatste nieuws rondom de Corona maatregelen voor de Zaanstreek, dan hoor je die natuurlijk ook bij ons.

Tevens zal dit programma voorlopig uit de thuisstudio in Almere komen. 

Neem de maatregelen serieus, volg de richtlijnen van het RIVM en....dan komt het voor de Bakker !

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Het is deze dinsdag alweer een echte regendag, maar ook op een dag waar de paraplu en de zuidwester tot de standaard uitrusting behoren, komt het tussen 16 en 18 uur. voor de Bakker.

Naast de lekkerste hits in de middagspits hoor je ieder half uur actuele verkeersinformatie van de ANWB zodat je weet waar het verkeer vast staat ( en waar niet) Ook voor nieuws uit de Zaanstreek hoor je om 16.30 en 17.30 uur.

Verder hebben we dagelijks de bioscoopagenda. Op maandag, woensdag en vrijdag hoor je de agenda van Pathé en op dinsdag en donderdag bekijken we het programma van Filmtheater De Fabriek.

Zelfs voor het weer hoef je niet naar buiten (te kijken) want dagelijks doen wij dat voor je in een uitgebreid weerbericht en praten we je bij wat er in de Zaanstreek te beleven valt

ZaanRadio 'Overal in de Zaanstreek'107.1 FM (ether)
Kabel Zaanstad 103.3 FM / Wormerland 89.0 FM
Digitaal te beluisteren bij Ziggo kanaal 915 - KPN kanaal 1118
en via www.zaanradio.nl / www.rtvzaanstreek.nl

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ook deze vrijdagmiddag sluiten wij tijdens onze #Vrijmibo de werkweek af met de Lekkerste hits in de Middagspits. Natuurlijk doen we dat in Het komt voor de Bakker met Ed Bakker op ZaanRadio / RTV Zaanstreek

Jouw favoriet ook op de radio? Mail die ons dan zo snel mogelijk door ! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :