woensdag 24 februari 2021

Dit weekend is het tijd voor een klein feestje want dan is het precies 30 jaar geleden dat ik voor het eerst 'zelfstandig' te horen was op SOZ Radio (ZaanRadio)
23 Februari 1991 mocht ik voor het eerst de Nachtzicht uren van 02.00 tot 04.00 uur vullen. Ik liep al een maandje mee met Sjors de Wit en Patrick Leering op de woensdagavond en opperhoofd Chris Daemen had zoiets van 'ga je gang Bakker'
Inmiddels 30 jaar, en bijna net zoveel programma's verder is en blijft het nog steeds een feestje om dagelijks op de radio mijn gang te mogen gaan.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Ook vandaag valt er weer genoeg en ligt het openbare leven enigszins op z'n gat. Code rood, code oranje., we hebben er ook vandaag in de regio mee te dealen. Het is dan ook te hopen dat we Ed Bakker uitgegraven krijgen en dat het van 16 tot 18 uur weer voor de bakker komt op ZaanRadio.

Daar gaan we natuurlijk gewoon vanuit en hoor je naast de lekkerste hits in de middagspits ook of de verkeersinformatie, het uitgebreide weerbericht en het laatste nieuws uit de streek

Het komt voor de Bakker op ZaanRadio. Overal in de Zaanstreek via 107.1 FM / Kabel Zaanstad 103.3 FM / Wormerland 89.0 FM en via diverse digitale luisteropties. Kijk daarvoor op www.zaanradio.nl

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vanmorgen glibberend en glijdend door de ochtendspits gegaan? Dan hopen we dat het in de middagspits weer redelijk 'normaal' is en dat je je kan beperken tot stiekem meezingen of juist luidkeels meebrullen met de lekkerste hits in de middagspits. Natuurlijk kan dat weer van 16 tot 18 uur in Het komt voor de Bakker met Ed Bakker op ZaanRadio.

Vanmiddag veel nieuwe muziek. Zo hoor je de nieuwe single van Jules en Amber. Natuurlijk vergeten we ook de hits uit het archief van ZaanRadio niet en brengen we je op de hoogte van het laatste Nieuws, Weer en Verkeer.

Jouw favoriet ook op de radio? Mail kvdb@zaanradio en we doen ons best om die dan zo spoedig mogelijk op de radio te draaien

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vandaag is het niet 'gewoon' maandag 18 januari, maar het is de maandag in het jaar die als 'Blue Monday' te boek staat.
Volgens Wikipedia is 'Blue Monday' de naam, gegeven aan de datum voor de deprimerendste dag van het jaar' Dit is dat dus vandaag en 'de term is afgeleid van het Engelse begrip "feeling blue" (neerslachtig, somber, down of depri zijn)

In Het komt voor de Bakker is daar, zoals altijd, vanmiddag van 16 tot 18 uur natuurlijk weer niets van te merken want vol plezier en hele fijne vrolijke muziek leiden we je door de maandagmiddagspits.
Stiekem meezingen of luidkeels meebrullen.... het kan en mag dus gewoon twee uur lang, vanmiddag bij Ed Bakker

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Door rugklachten bij presentator Ed Bakker zijn afgelopen week een aantal uitzendingen van Het komt voor de Bakker vervallen. Inmiddels gaat het weer wat beter en dus zal vanaf Maandag 11 Januari de middagspits weer voorzien worden van de lekkerste hits. Natuurlijk op ZaanRadio van 16 tot 18 uur.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Er zijn van die klusjes die niet altijd even leuk zijn. Die uitgesteld worden omdat er een laag stof op ligt bijvoorbeeld. Toch zijn we nu met een klusje bezig dat al enige tijd ligt te wachten op voltooing. En dat is het bijwerken van het Smaakmaker archief. Vanaf eind 2012 is de Smaakmaker teruggekomen in Het komt voor de Bakker en later in de algemene ZaanRadio programmering. Dit werd keurig bijgehouden op de facebookpagina maar met die pagina zijn we gestopt. Binnenkort vind je ze dus allemaal weer hier. UPDATE Inmiddels zijn de overzichten van 2013, 2014. 2015, 2016 en 2017 weer online

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De beste wensen voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat 2021 een leuker, liever, vrijer en minder gespannen jaar gaat worden. Natuurlijk blijven wij je op werkdagen voorzien van de lekkerste hits in de middagspits op Zaanradio

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Zo langzamerhand is het een traditie geworden om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te beginnen met Kaboom ( het veiligste vuurwerk van de Zaanstreek) Normaal gesproken doen we dat met een grote groep medewerkers van de omroep maar gezien alle corona maatregelen hebben we dit jaar gekozen voor een kleine setting.
Vanavond zullen de presentatoren van de afgelopen jaren samen, op veilige afstand van elkaar, terugblikken op het jaar 2020 en hun verwachtingen voor 2021 uitspreken. Natuurlijk wordt dat voorzien van veel grappen en grollen.

Arnold Engelander, Jeremy de Kamper, Pascal Zandbergen, Ed Bakker en Jamie Bank nemen van 23.00 tot 01.00 uur plaats in de studio van ZaanRadio en hopen je aan de radio te treffen voor een veilig en gezellig laatste uur van 2020 en de start van het nieuwe jaar.
Kaboom ( voor het vuurwerk dat wel mag) 🕛🎆🥂

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Een jaar lang lieten we je iedere woensdag kennis maken met nieuwe muziek. Dat deden we met onze ZaanRadio Smaakmaker. Dit jaar maar liefst 53 keer. Niet alle Smaakmakers werden ook daadwerkelijk een hit. Iets dat ook niet direct het doel is. Het net even verder kijken, soms nieuwe artiesten ontdekken is vaak veel leuker.
Goos Mante en Ed Bakker zetten op 31 December van 14 tot 18 uur alle Smaakmakers nog één keer op een rij tijdens 'de smakelijkste middag van 2020' Herkenning en 'Oh ja', vier uur lang op ZaanRadio

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Morgen, zondag de 27e december, zal voor veel Zaankanters nog een derde kerstdag betekenen. Tijd voor restjes of gewoon nog een dag volle bak gourmetten?
Het beloofd in ieder geval een stormachtige zondag te worden dus buitenverlichting goed vastbinden en zelf lekker bij de radio. Dat kan tussen 14 en 17 uur voorlopig voor de laatste keer met Het komt voor de Bakker EXTRA.
Het komt voor de Bakker EXTRA met Ed Bakker
 ZaanRadio 'Overal in de Zaanstreek' 107.1 FM
Kabel Zaanstad 103.3 FM / Wormerland 89.0 FM
online: www.ZaanRadio.nl en via de diverse digitale kanalen

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
2020 gaat niet de geschiedenis in als het leukste jaar dat we hebben meegemaakt. Het zal ook een jaar zijn dat we niet snel gaan vergeten. Aan alle kanten werd flexibiliteit gevraagd terwijl daar nu juist weinig ruimte voor was. Ik hoop voor iedereen, familie, vrienden en vriendinnen, collega's, relaties, kennissen en luisteraars dat 2021 een heel mooi en zorgeloos jaar gaat worden!
Geniet van de kerstdagen en pas goed op jezelf....en dan komt het allemaal voor de Bakker
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De hele december maand staat in het teken van de feestdagen, al zal dat dit jaar een beetje anders dan anders gaan. Wat niet anders gaat worden is dat we gewoon de lekkerste hits in de middagspits blijven brengen. Die zullen, zoals je misschien wel verwacht, her en der voorzien worden van kerstbelletjes

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :