vrijdag 19 juli 2019

Naast mijn dingen op de radio is fotografie en film een hobby van mij. Dat combineer ik nu met drone  vliegen. Het eerste resultaat is een film die ik maakte in Bloemendaal op 24 mei 2019

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vrijdag 17 mei staat Flavium op het podium van de Flux in Zaandam. Jij als luisteraar van ZaanRadio maakt de komende week kans op vrijkaarten. We hebben er namelijk twee keer twee liggen. Ga nu snel naar de facebookpagina van RTVZaanstreek en laat ons weten waarom jij deze kaarten zou moeten winnen. Doe dat dan uiterlijk 15 Mei 2019

Over Flavium
50 jaar geleden, in 1969, richtte Anne Geert Bonder bluesband Flavium op. Door de decennia heen veroverde de band, mede dankzij de inzet van manager Wilfred van Riggelen, een prominente plaats in de pop- en blueswereld. In de popencyclopedie wordt Flavium “Nederlands meest consistente bluesband” genoemd. Ondanks wisselende bezettingen bleven gitarist Anne Geert Bonder en, sinds 1973, bassist Eric Bagchus de spil van de band.

Flavium debuteerde in 1975 met het album “Bad Luck”, waarna in de jaren daarna nog twaalf lp’s, drie cd’s en diverse singles volgden. De singles

“Nightlife “en “Nobody Knows you when you’re down and out” behaalden een Top-40 notering.

De band deelde het podium onder meer met BB King, Albert King en Freddie King, John Lee Hooker, Dr. Ross en the Climax Bluesband, maar ook Nederlandse coryfeeën als Eelco Gelling, Jan Akkerman en Pierre van der Linden. Tijdens optredens en tournees in binnen- en buitenland maakte de band zijn live-reputatie meer dan waar.

Podium de Flux, Hemkade 48
Deur open 21:00u
Aanvang 21:30u

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Afgelopen zaterdag, 13 april, stond Charly Luske op het podium van de North Sea Venue in Zaandam. Dit optreden was georganiseerd door Podium De Flux. In de ZaanRadio programma's Zaterdag Magazine en Het komt voor de Bakker konden we voor dit optreden twee keer twee kaarten weggeven.

CharlyLuske1

 

 

 

 

 

 

 

Luisteraar Laurie Klarenbeek was één van de gelukkige winnaars en zij bezocht het optreden van Charly samen met haar vriendin. 

CharlyLuske2

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop van het optreden gaf Laurie aan een uper geslaagde avond beleefd te hebben.

Binnenkort ook eens een avond lekker uit in de Zaanstreek? Luister dan dagelijks naar ZaanRadio en volg onze socials

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De afgelopen weken maakte je bij ons op vrijkaarten voor het optreden van Charly Luske in 'The North Sea Venue' op 13 April. Inmiddels zijn de kaarten vergeven. Wij wensen Laurie Klarenbeek en Margriet Hoorn een fantastische avond met de hits van George Michael

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De ZaanRadio programma’s Zaterdagmagazine en Het komt voor de Bakker hebben de handen ineen geslagen en bieden de kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. Natuurlijk doen ze dat in samenwerking met podium de Flux.

De komende tijd maak je in beide ZaanRadio programma’s kans op twee keer twee kaarten voor het optreden van Charly Luske (o.a. bekend van The Passion en The Voice of Holland). Hij brengt een ode aan zijn idool George Michael. Luske doet dat tijdens De Flux op locatie-concerten op zaterdag 13 april in North Sea Venue, Hemkade 48 in Zaandam.

Charly Luske te gast op Zaanradio
Let op! Aanstaande zaterdag, 30 maart, is Charly Luske te gast bij Zaanradio. In het programma Zaterdagmagazine tussen 14.00 en 16.00 vertelt hij alles over dit bijzondere concert. Dan is ook te horen hoe je kans kunt maken op twee vrijkaartjes.

The Story of…
In de serie ‘The Story of…’ brengt Charly Luske het verhaal van zijn idool George Michael. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd.

Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de muziek.

Charly komt niet alleen maar neemt zijn band mee bestaande uit Arie den Boer – drums, Phaedra Kwant – bas/zang, Nick Bult – piano/zang, Lo van Gorp – Sax/zang, Danjil Tuhumena – gitaar/zang, Jan-Peter Bast – toetsen, Jules Pasdeloup – gitaar. Deur open: 21.00 uur Aanvang optreden 21.30 uur.

Kaartjes winnen?
Kaartjes winnen? Laat een reactie achter onder het bericht op de facebookpagina van RTVZaanstreek. Op 11 april maken wij de gelukkige winnaars bekend.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :