donderdag 09 juli 2020

De A8 gaat flink op de schop en zal daardoor binnenkort vier weken dicht zijn voor onderhoud. De rijbaan richting Amsterdam tussen de N246 en knooppunt Zaandam krijgt nieuw en stiller asfalt. Tijdens de werkzaamheden moet rekeningen worden gehouden met forse vertragingen, oplopend tot een uur. De werkzaamheden beginnen zondag 12 juli en duren tot 11 augustus.

Het asfalt op de A8 iwordt vervangen door tweelaags open asfalt beton (zoab), het meest stille asfalt dat Rijkswaterstaat momenteel toepast. De Aannemer vervangt bovendien de voegovergangen tussen het wegdek en de vaste delen van de bruggen en viaducten door stillere voegen.

Verkeer uit Zaanstad met bestemming Amsterdam zal via de provinciale wegenworden omgeleid naar de A7 en via de S150 naar de A8. Verkeer vanuit Alkmaar en Beverwijk richting Amsterdam gaat via de A9 – A5 en via de N244 – A7. Voor verkeer richting Westzaan blijft de weg tijdens de wegwerkzaamheden open. Wel is afrit 2 (Zaandijk) de gehele periode afgesloten voor alle verkeer.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De rijbaan van de A8 richting Alkmaar krijgt tussen knooppunt Zaandam en de N246 vervroegd nieuw en stiller asfalt. Dat heeft tot gevolg dat er in opdracht van Rijkswaterstaat door Boskalis gewerkt zal worden in een lang weekend, van 11 tot 15 juni, aan de A8. Om die reden zal de snelweg geheel afgesloten zijn tijdens de werkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid, en moet rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.
Afsluitingsperiode en omleidingsroutes
Van donderdag 11 juni 20.00 uur tot maandag 15 juni 05.00 uur is de A8 in de richting van Alkmaar volledig afgesloten tussen knooppunt Zaandam en de N246. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid:

Verkeer vanuit Amsterdam richting Beverwijk en Alkmaar via de A10 West, A5 en A9 of via de A7 en vervolgens via de N515 of via de N244.

Verkeer op de A7 vanuit Leeuwarden richting Alkmaar en Beverwijk via de N244 of via de N515.

Voor verkeer richting Amsterdam blijft de rijbaan tijdens de wegwerkzaamheden open. Tussen knooppunt Coenplein en knooppunt Zaandam blijft de A8 open voor verkeer in beide richtingen.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De komende dagen wordt er volop gewerkt aan de A10 noord. Wanneer wat precies afgesloten is, hoor je vanmiddag tussen 16 en 18 uur in Het komt voor de Bakker

Natuurlijk hoor je dan ook gewoon de lekkerste hits in de middagspits, de historie van de dag, het regionieuws en het weer voor vandaag en de komende dagen.

Meer informatie 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Aangezien we met z'n allen toch geen kant opkunnen door de regels rondom het Corona virus, is dit een mooi moment om diverse promo's een update te geven.

Daarom zijn we de studio ingedoken en de eerste 3 draaien inmiddels in de ZaanRadio programmering mee

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Maandag 6 april 2020 was Philip Mouwes van STANDAARD virtueel te gast in Het komt voor de Bakker. Philip kwam dit keer zonder Rosita, zijn muzikale wederhelft van het duo, vertellen over de release van hun nieuwe single 'Last try before goodbye'. Ook de lastige situatie die artiesten nu meemaken door alle Corona maatregelen kwam ter sprake. Optreden en studio bezoek is er op het moment natuurlijk niet bij. Gelukkig hebben Philip en Rosita plannen genoeg voor de toekomst

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :