Ook deze week maak je bij het ZaanRadio programma ‘Het komt voor de Bakker’ weer kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. Ook nu is dat weer in samenwerking met podium De Flux.

Op 30 maart staat Nederlands talent Yorrick van Norden op het podium van Club Next in Zaandam. Aanvang optreden 20.15 uur.
Voor dit optreden hebben wij 2x2 kaarten ter beschikking.

Over Yorrick van Norden

Weinig albums van vaderlandse bodem werden afgelopen jaar zo goed ontvangen als Yorick van Norden's The Jester. Zo repte OOR over “de perfecte popplaat, een muzikaal hart-en-ziel meesterwerk,” noemde de Volkskrant het album “zo aanstekelijk dat je de nieuwe Paul McCartney er gerust even voor laat liggen” en had de Bassist het over “een meesterwerkje dat laat zien dat Yorick tot de groten in Nederland behoort." In december 2018 volgde de ultieme beloning met een Edison-nominatie in de categorie 'alternative'.

Wil jij graag naar dit optreden? Mail uiterlijk 27 maart je reactie door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 28 maart worden de gelukkige bekend gemaakt in Het komt voor de Bakker tussen 16 en 18 uur.

0
0
0
s2smodern

De komende tijd gaan we in samenwerking met podium De Flux nog meer kaarten weggeven. En het mooie is dat we voor de komende voorstellingen 2x2 vrijkaarten mogen weggeven. Je maakt dus nog meer kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. Hou de website van ZaanRadio in de gaten en vergeet ook de facebookpagina van RTVZaanstreek niet.

Je maakt o.a. kans op kaarten voor:

Yorick van Norden (30/3)

Charly Luske | The Story of George Michael (13/4)

Laura Cox (12/5)

 

0
0
0
s2smodern

De afgelopen periode maakte je kans op vrijkaarten voor het optreden van Malford Miligan in 'The North Sea Venue' op vrijdag 1 maart. Vanuit alle reacties die wij ontvingen is de reactie van Frank uit Oostzaan als de winnende gekozen. Hij gaf aan dat hij door ons bericht nieuwsgierig was geworden en daardoor een avondje 'muziek ontdekken' op Youtube beleefd heeft. Daardoor ontdekte hij veel ( voor hem ) nieuws. Wij wensen Frank een mooie avond en we bedanken podium de Flux weer voor de kaarten

0
0
0
s2smodern

Als luisteraar van Het komt voor de Bakker maak je regelmatig kans op vrijkaarten voor bijzondere optredens in de Zaanstreek. Ook nu maak je in dit ZaanRadio programma met presentator Ed Bakker weer kans op twee vrijkaarten in het kader van ‘De Flux op locatie’ Dit keer betreft het een optreden van Malford Milligan & The Southern Aces in de North Sea Venue in Zaandam op vrijdag 1 maart.


Wil jij hier gratis heen? Mail dan vandaag nog met Ed. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op 27 februari zullen wij de gelukkige bekendmaken.


Meer over Malford Milligan & The Southern Aces (bron: Podium de Flux)

Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green. Als zanger werd Milligan maar liefst 8 keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.


Als frontman van de band Storyville behaalde hij nationaal grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (frontman & oprichter Shiner Twins) werden lovend ontvangen; “het beste americana-album van Nederlandse bodem zou wel eens gemaakt kunnen zijn door Jack Hustinx & The Southern Aces. Sterker nog, met Over Yonder kan hij zich zelfs in Texas met de besten meten” – AltCountry (2015).

Nu zijn de twee vrienden terug met een nieuw project “Malford Milligan & The Southern Aces” waarbij de sleutelwoorden soulful, rootsy, groovy, stripped-down, intense, organic en intimate zullen zijn.

North Sea Venue vind je op de Hemkade 48 in Zaandam
Zaal open 21.00 uur / Aanvang optreden 21.30 uur

0
0
0
s2smodern

Afgelopen week gaven we in Het komt voor de Bakker bij ZaanRadio / RTV Zaanstreek, 2 vrijkaarten weg voor het optreden van Dayna Kurtz  in het Zaantheater. Dit optreden was in het kader van podium DE FLUX op locatie.

De kaarten gingen naar de jarige Alette Haverlag


Allette meldt over het optreden ‘ Ik kende haar niet en had bewust niet gegoogeld of op YouTube gekeken. Ik wilde er blanco heen gaan. Naast mij zat een man en hij vertelde dat hij haar al sinds 2011 volgt en dat hij voor de 5de keer naar een optreden ging. Het was echt ontzettend leuk ! Ze werd begeleid op gitaar door een man ( Robbert ), hij zong af en toe ook mee. Zijzelf zong en speelde gitaar. Soms leidde ze een liedje in met een verhaaltje.

Het was eigenlijk ook een beetje grappig, want Dayna had geen draaiboek . Ze overlegde met Robbert :" welke zullen we nu spelen?" Of ze vroeg het aan het publiek ....
Ze begonnen rond 16.15 u en om 18.00 u was het afgelopen, na een toegift. Ik heb genoten ! Nogmaals heel erg bedankt voor de kaartjes.’

Binnenkort ook gratis naar een optreden in de Zaanstreek. Luister dan dagelijks naar Het komt voor de Bakker op ZaanRadio

0
0
0
s2smodern
Playlist
: :