Maandag 6 april 2020 was Philip Mouwes van STANDAARD virtueel te gast in Het komt voor de Bakker. Philip kwam dit keer zonder Rosita, zijn muzikale wederhelft van het duo, vertellen over de release van hun nieuwe single 'Last try before goodbye'. Ook de lastige situatie die artiesten nu meemaken door alle Corona maatregelen kwam ter sprake. Optreden en studio bezoek is er op het moment natuurlijk niet bij. Gelukkig hebben Philip en Rosita plannen genoeg voor de toekomst

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De Wilhelminasluis vormt de belangrijkste kruising van wegen en water in het hart van Zaandam. Bouwer Heijmans brengt het knooppunt bij de tijd door de sluis en twee bruggen te verbreden. Vaarverkeer met een laadvermogen tot 3.000 ton kan via de schutsluis weer tussen de Zaan en Voorzaan op en af varen. De bereikbaarheid over het water verbetert en zorgt voor minder wegtransport.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vandaag maakte we voor de laatste keer ons programma vanuit de ZaanRadio studio's in Westerkoog. De omroep gaat dit weekend verhuizen naar de plek waar we een jaar of 11 geleden vandaan kwamen. Terug naar de Drielse Wetering in 't Kalf in Zaandam. Nog 1 keer de lekkerste hits in de middagspits vanuit het oude, nu op naar het nieuwe.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Voor het ZaanRadio programma 'Radio Woordkunst' heb ik een basis jinglepakket gemaakt bestaande uit 2 programma opneres ( basic & light) en 3 jingles

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Donderdag 13 februari 2020 viert het medium radio voor de achtste keer 'World Radio Day'. Radiostations en exploitanten over de hele wereld staan op deze dag stil bij de kracht van de radio. Maar waar staat radio vandaag de dag?

Het doel is radio als medium in de spotlights te zetten om de internationale samenwerking tussen omroepen te verbeteren. Toch doen weinig radiostation in Nederland hier aan mee. Ook wil men de persvrijheid van radiozenders waarborgen.

Volgens Unesco bereikt de radio ongeveer 95% van de wereldbevolking.

Zelfs in ontwikkelingslanden heeft 75% van de huishoudens toegang tot een radio.

Er wordt geschat dat er 44.000 radiozenders wereldwijd zijn.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :