Via de ZaanRadio website is het nogelijk om alle afleveringen van Het komt voor de Bakker terug te luisteren. Hier op de site publiceren we zo af en toe een eerder uitgezonden aflevering. De uitzending van 6 december was weer een speciale aangezien Ed Bakker op die dag weer een jaartje mocht bij tikken.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

In Het komt voor de Bakker hebben we regelmatig Win Win Win akties in samenwerking met DE FLUX. Ook afgelopen week mochten we weer 2x2 vrijkaarten weggeven. In dit geval was het voor het optreden van The Animals / jan de Hont en de Maskers in De Groote Weiver. Van prijswinnares Yoka ontvingen we een aantal foto's van een volgens haar 'enorm geslaagde avond'.

received 526278407934576     received 560580384750200     received 2463456357079205

Binnenkort meer win win win  in Het komt voor de Bakker en Mante in de Middag.....natuurlijk weerin samenwerking met De Flux

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De afgelopen week maakte je in Mante in de Middag en Het komt voor de Bakker kans op 2 setjes vrijkaarten voor The Animals / Jan de Hont en de Maskers in De Groote Weiver.

Gisteren maakte we de prijswinnaars bekend en Yoka Lammers en Astrid van der Valk gingen er met de prijzen vandoor.

De kaarten zijn beschikbaar gesteld door DE FLUX in het kader van de Flux op lokatie

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Als luisteraar van ZaanRadio maak je regelmatig kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. Dat doen we ook dit seizoen in samenwerking met De Flux. Deze eerste win win win aktie brengt je op 5 oktober terug naar de jaren 60 met de muziek die toen op de radio te horen was. In De Groote Weiver staan dan de muzikale grootheden uit die periode op het podium tijdens Flux op locatie.

Want The Animals & Jan de Hont met de Maskers kunnen we met recht grootheden uit die periode noemen. Voor deze avond mogen we twee keer twee kaarten weggeven. Reageer voor 2 oktober via de facebookpagina van RTV Zaanstreek.

In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuw stroming Rhythm & Blues dat de hele wereld in zijn greep nam.

Rijke Animals historie
Animals & Friends is nog steeds een ruwe Rhythm & Blues band welk internationaal door fans van alle leeftijden nog steeds met veel respect wordt ontvangen en instinctief enthousiast reageren op de beste nummers uit de rijke Animals historie als We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don't Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You en natuurlijk House Of The Rising Sun.

Mr. La Camparsa
Jan de Hont (Mr. La Comparsa) stond niet alleen aan de wieg van de legendarische groep ZZ & de Maskers, maar is ook een van Nederlands beste gitaristen. Met de Maskers werden grote hits als Dracula, Ik heb genoeg van jou en La Comparsa gescoord. Ze maakten platen met onder meer Chubby Checker, tourden in Engeland, hadden een TV-show én wonnen een Edison. Jan speelde met Freek de Jonge, Jan Rot en uiteraard jarenlang samen met Boudewijn de Groot. 55 jaar na hun oprichting behoort De Maskers 2.0 in relatief korte tijd weer tot één van de beste jaren ’60 bands van het land!

Even de feitjes op een rijtje: Flux op locatie, 5 Oktober 2019 in De Groote Weiver, Industrieweg 1a in Wormerveer. Deuren open: 21.00 uur, aanvang 21.30 uur.

Meer informatie hoor je in de programma's Mante in de middag, Het komt voor de Bakker en Zaterdag Magazine op ZaanRadio. Zie voor frequenties www.rtvzaanstreek.nl. Meedoen kan door onder het bericht op de RTVZaanstreek pagina een reactie achter te laten

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De vakanties liggen inmiddels alweer 'ver' achter ons en het gewone leven is weer begonnen. Mooi moment om ook onze samenwerking met podium De Flux' weer op te starten. Binnenkort maak je dus weer kans op vrijkaarten voor een optreden in 'De Flux'. En het mooie is dat je kans op kaarten nu nog groter is aangezien je ze niet alleen maar bij Het komt voor de Bakker kunt winnen. Vanaf de komende akties is die kans er namelijk ook in Zaterdag Magazine en Mante in de middag !. Hou de website en facebook van RTV Zaanstreek in de gaten voor meer informatie.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :