dinsdag 19 januari 2021

Extra verkeersinformatie

Van vrijdag 31 juli 21.00 uur tot maandag 10 augustus 05.00 uur is de buitenring van de A10 Noord, richting Zaanstad en Coentunnel, volledig afgesloten tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Coenplein. Ook alle tussenliggende aansluitingen (S114, S115, S116, S117 en afrit S118) op de buitenring zijn afgesloten. De A10 Noord binnenring – richting Utrecht en Amersfoort – blijft open voor verkeer.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10 Oost, Zuid en West en de A10 Noord binnenring (richting Utrecht/Amersfoort);
Verkeer naar en vanuit Amsterdam Noord kan de stad binnenrijden en verlaten via de op-en afritten op de A10 Noord binnenring.

Verkeer naar IJburg en Zeeburg rijdt via de A10 Noord binnenring, afrit S114 (Zeeburg, IJburg, Artis) of via de A1, afrit Diemen/Amsterdam-IJburg.

Ook in de dagen voorafgaand aan de volledige afsluiting kan er hinder zijn door voorbereidende werkzaamheden. Het gaat dan om het afsluiten van rijstroken en mogelijk op- en afritten.

Ook werkzaamheden op de IJdoorlaan en A8
Van 31 juli tot 10 augustus werkt de gemeente Landsmeer aan de tweede fase van de IJdoornlaan. Het gedeelte Zuideinde tot en met het kruispunt A10 op-/afrit richting de Coentunnel is dan afgesloten voor verkeer. Vanuit Landsmeer is daardoor zowel de oprit naar de A10 als de IJdoornlaan richting Amsterdam niet te bereiken. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Ook op de A8 voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit. Van 12 juli tot 11 augustus is de A8 richting Amsterdam tussen de N246 en knooppunt Zaandam afgesloten voor verkeer. Voor verkeer richting Alkmaar en Beverwijk blijft de weg tijdens de wegwerkzaamheden open. Wel is afrit 2 (Zaandijk) de gehele periode afgesloten en afrit 3 (Zaanstad) tot 26 juli. De wegwerkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd, net als de omleidingsroutes.

Advies
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om hun reis voor te bereiden op www.rws.nl/werkzaamheden en om de gele borden met omleidingsroutes te volgen

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :