dinsdag 19 januari 2021

Politie Zaanstad

  1. In de nacht van zondag op maandag is even na middernacht een auto uitgebrand op de parkeerplaats aan de Galjoenstraat en de Noordzee. De politie onderzoekt de brand en is op zoek naar getuigen.
  2. Op zaterdagavond om 19.30 uur is een medewerkster van een levensmiddelenwinkel beroofd. Na sluiting van de winkel liep zij met enkele collega’s in de Lobeliusstraat en werd aangesproken door een man welke haar bedreigde met een mes. De man dacht haar de dagopbrengst van de winkel te kunnen ontfutselen, maar die had zij niet. Uiteindelijk ging hij er vandoor met medeneming van enkele persoonlijke spullen van het slachtoffer.
  3. Op woensdagmiddag hield de politie twee mannen aan op verdenking van heling van twee personenauto’s. De verdachten zijn Polen van 26 en 37 jaar oud.
  4. De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op dinsdagavond plaatsvond op de Prins Hendrikkade in Zaandam. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op telnr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
  5. Naila Leyba is voor het laatst gezien in Amsterdam (West), maar komt oorspronkelijk uit Wormerveer.
Playlist
: :