donderdag 09 juli 2020

Politie Zaanstad

  1. De recherche heeft in het onderzoek naar de gewelddadige overval op het Kruidvat op 18 september vorig jaar, een 17-jarige inwoner van Zaandam aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de overval en zijn rol hierin wordt op dit moment onderzocht.
  2. Een 22-jarige Zaandammer heeft maandagmiddag op station Zaandam meerdere mensen zwaar mishandeld. De politie zoekt getuigen van deze mishandelingen.
  3. Op de Bergumermeer in Zaandam heeft in de nacht van maandag op dinsdag een auto in brand gestaan. De politie vermoedt dat deze brand aangestoken is en zoekt getuigen.
  4. De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval op een slijterij aan de Spaansgroenstraat in Zaandam. Op zaterdagmiddag even na 16.30 uur kwam een man de zaak binnenlopen. Hij nam onder bedreiging van een mes meerdere flessen drank weg. Vervolgens verliet hij de winkel in de richting van de Panneroodstraat.
  5. De politie heeft zondagochtend rond 02.15 uur een eind gemaakt aan een illegaal feest in een pand aan de Ringweg in Zaandam. Agenten kwamen het feest op het spoor door een aantal personen die op straat liepen en de locatie niet konden vinden.
Playlist
: :