vrijdag 07 mei 2021

Politie Zaanstad

  1. De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling van een 16-jarige Zaandammer. De Zaandammer liep door de mishandeling meerdere verwondingen in zijn gezicht op. Een 18-jarige inwoner van Zaandam werd als verdachte aangehouden en de recherche is op zoek naar getuigen.
  2. De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een kapsalon aan het Hof van Holland op zaterdagmorgen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
  3. De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een personenauto en een motorrijder van de politie op de provinciale weg N203 in Krommenie. De motorrijder achtervolgde maandagavond omstreeks 23.30 uur de personenauto, die reed uit de richting van Uitgeest. Er was een aandachtvestiging op deze auto vanwege het vermoeden dat de bestuurder geen rijbewijs bezit.
  4. Op donderdag 8 april rond 16:00 uur werd een jonge vrouw door een man mishandeld bij een bushalte aan de Poelenburg in Zaandam en kort daarna bij een parkeerplaats aan de Brandaris. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.
  5. De politie in Zaandam was vrijdagavond om 19.15 uur aan het surveilleren op de Linnaeusstraat. De agenten zagen daar een jongeman staan die zich verdacht gedroeg. De jongeman zag de politie ook. Toen de politie hem wilde aanspreken stapte hij in een grijze personenauto en reed met een ander met hoge snelheid weg. De politiemensen zetten de achtervolging in op deze grijze auto.