Ruim 30 jaar geleden hoorde we voor het eerst van het Britse duo Pet Shop Boys. In 1986 haalde ze namelijk voor het eerste de hitlijsten in Nederland met West End Girls. Inmiddels wat ouder en grijzer zijn Neil Tennant en Chris Lowe nog steeds niet klaar met het maken van muziek. Mooi voorbeeld is de samenwerking met electro-pop band!  Years & Years.  En het mooie is dat “Dreamland” de werelden van beide bands goed tot zijn recht laat komen.

Het nummer is een voorproefje van een nieuw album van de Pet Shop Boys, dat begin 2020 uit gaat komen.

Dreamland van Pet Shop Boys en Years & Years is deze week Smaakmaker

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Voor de Smaakmaker kijken we niet alleen naar de gevestigde namen maar vinden we het ook leuk om nieuw talent in ‘the spotlights’ te zetten. Ook deze week is dat het geval want we bieden het podium een week lang aan aan Diffoh.

Inhoudelijk laat Diffoh horen dat hij op jonge leeftijd al veel heeft meegemaakt maar desondanks geniet van het leven. Serieuze en gevoelige teksten worden moeiteloos afgewisseld met partytracks die vol zitten met scherpzinnige woordspelingen.

Op zijn twaalfde jaar begon bij jongeren centrum Heelal de liefde voor rap en hiphop muziek te groeien..

Diffoh ontwikkeld zich tussen zijn 15e en 17e jaar actief als muzikant. In 2016 sluit hij zich aan bij het in Emmeloord gevestigde jonge start-up label Nonchalant Productions. Samen met rappers Ekstra, Crackie, PTSI en later ook Kincy worden diverse nummers uitgebracht.

In 2017 gaat Diffoh verder met het schrijven van eigen materiaal. Dit resulteert allereerst in debuut-track "Nachtbraker", met bijbehorende videoclip.

Naast het opdoen van live-ervaring werkt Diffoh momenteel aan solo materiaal. Recent is de single "Even de weg kwijt", geproduceerd door Donkers808, uitgebracht en 100% autobiografisch. De manier waarop hij de liefde voor zijn familie uit wordt door velen gewaardeerd. In het komende jaar wil hij deze lijn voortzetten.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Het is inmiddels 30 jaar geleden dat Kris en Koen Wauters voor het eerst een poging deden om een hit in Nederland te scoren met ‘Anne’. Ze bleven hier uiteindelijk mee in de tipparade steken maar het was wel de opmaat naar meer. Kris en Koen zijn natuurlijk de drijvende krachten achter de Belgische band Clouseau

Nu, in 2019, is het tijd voor een nieuwe single en zal later dit ook een nieuw album verschijnen. De nieuwe single heet ‘Tijdmachine’ en volgens beide mannen zou het fijn zijn als zo een machine ook echt zou bestaan. “Ideaal om dingen uit het verleden waarover je spijt hebt, opnieuw te doen. Alleen hebben we zelfs zo geen dingen uit ons eigen leven, want meestal zijn dat net de dingen die je slimmer maken”, lacht Kris.
De mannen zijn deze week Smaakmaker

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De laatste jaren is het bijna gewoon dat een muzikale carrière start op Youtube. Ook die van Charlie Puth begint daar.

Sinds 2015 vinden we de in New Jersey geboren zanger regelmatig in de hitlijsten. Eerste hit is ‘‘Marvin Gaye’. Daarop is ook Meghan Trainor te horen. Ook ‘See You Again’ voor de soundtrack van Furious 7, wordt een top 3-hit voor Puth.

Nu is het tijd voor nieuw werk en het eerste resultaat is deze week Smaakmaker. ‘I warned myself’

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De eerste keer dat we in de hitparade met Wulf te maken kregen was het niet in een nummer van zichzelf maar in ‘Summer on you’ van Sam Feldt en Lucas & Steve. Een jaar later is het dan raak voor Liewe Albertsma met ‘Mind made up’ en inmiddels is hij regelmatig te vinden in de hitlijsten.

Deze week heeft Wulf de smaakmaker te pakken met ‘Anyone out there

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :