vrijdag 07 mei 2021

Smaakmaker 2021

 1. Kylie Minoque & Dua Lipa - Real Groove
 2. Molly Burch - Emotion
 3. Sam Feldt & Tabitha - The Best Days
 4. Jason Derulo & Adam Levine - Lifestyle
 5. Amber - Hoor je mij
 6. Sam Fischer & Demi Lovato - What other people say
 7. Dua Lipa - We're good
 8. Rondé - Real feelings
 9. Purple Disco Machine - Fireworks
 10. Silk Sonic - Leave the door open
 11. Glenn & Richelle - We doen het samen
 12. Justin Bieber feat. Dominic Fike - Die for you
 13. BLØF - Horizon
 14. Nick Jonas - This is heaven
 15. Years & Years - Starstruck
 16. Tungevaag - Young Summer
 17. Ruben Annink - Hier vannacht
 18. Billie Eilish - Your power

Fans van Billie Eilish kunnen bijna niet wachten tot het moment dat haar nieuwe album verschijnt. Toch zullen ze nog even geduld moeten hebben want de release van ‘Happier Than Ever’ is pas op 30 juli. Als opwarmertje is nu de eerste single van het aankomende album verschenen, en die eerste single laat gelijk een iets andere sound horen. Het is allemaal een beetje minder ‘donker’.
‘Your Power’ is bijna volledig akoestisch en deze week Smaakmaker 18

Na een dag vol Nederpop tijdens ‘Samen Oranje’ op ZaanRadio, zetten we die lijn nog een klein beetje door met Smaakmaker 17 van 2021. We hebben deze week namelijk gekozen voor een liedje in de Nederlandse taal afkomstig van de in Haarlem woonachtige Ruben Annink.


Bij het grote publiek is hij bekend geworden door zijn deelname aan ‘De Beste Zangers’ in 2019. Dat was het seizoen waarin ook Rolf Sanchez, Emma Heesters, Samantha Steenwijk en Floor Jansen schitterde. Ruben is echter al langere tijd bezig om aan een mooie carrière te bouwen want al in 2012 was de geboren Amsterdammer te zien in het eerste seizoen van The Voice Kids.


Nu is er dus een nieuwe single, en met ‘Hier Vannacht’ gaat hij proberen een hit te scoren. Hier beluister en bekijk je de nieuwe clip van Ruben

Meer Smaakmakers