De Britse Georgia, artiestennaam van Georgia Barnes, is een band in haar eentje.  Na eerst een carrière als voetballer bij Arsenal te hebben gehad werd  ze drummer bij Kate Tempest.

Inmiddels heeft ze haar tweede album ‘Seeking Thrills’ uit. Een titel waarmee ze verwijst naar de kick van het nachtleven waarin ze vaak haar inspiratie op doet.

Echt kennismaken met Georgia doe je deze week als Smaakmaker want met ’24 Hours’ hoor je haar dagelijks voorbijkomen

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Voor de campagne #PhoNo waarmee een verzekeraar jongeren bewust wil maken van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets heeft Snelle het nummer ‘Smoorverliefd’ gelanceerd.
Het nummer, dat voorzien is van een zeer indringende videoclip, werd in enkele dagen al honderdduizenden keren beluisterd en kan op enthousiaste reacties rekenen.
‘Smoorverliefd’ is daarom niet alleen een smaakmaker omdat het een goed liedje is, maar ook om de boodschap

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Een jaar geleden had nauwelijks nog iemand gehoord van Toni Watson en ook nu gaat misschien bij het lezen van de naam niet direct een belletje rinkelen. Toni krijgt in 2018 vergunning om in Melbourne op straat te mogen optreden en als snel worden haar kwaliteiten daar herkend. Als we echter Tones and I zeggen dan weet je dat we te maken hebben met de solozangeres die in Nederland het record opeist als de solozangeres die de eerste plek het langst weet te bezetten met één nummer.
Nu volgt single nummer twee ‘Never seen the rain’ en daarmee is ze deze week Smaakmaker

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Op de eerste dag van het nieuwe jaar starten we ook gelijk met een nieuwe Smaakmaker en die is in handen van Suzan & Freek

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is in eerste instantie een hobby. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbase. De grootste kracht daarbij blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten.

Met 'Als het avond is', hun eerste echte eigen single, wisten ze al eerder een smaakmaker te scoren

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Inmiddels hebben we al 51 Smaakmakers gehad en zijn we toe aan de 52e, en daarmee de laatste van 2019. En het leuke is dat deze smaakmaker in handen is van Philip Mouwes en Rosita Loth. Samen vormen zij sinds 2016 het duo STANDAARD en hebben sinds die tijd al meerdere singles en clips uitgebracht. De eerste kennismaking met dit duo was in een vroege uitzending met Arnold Engelander waar 'Engel van de Nacht' voor het eerst te horen was.

Inmiddels 3 jaar later is het nu tijd voor 'Geloof in mij' waarin de echte sound van STANDAARD goed te horen is.

Vanaf donderdag hoor je deze nieuwe single als laatste smaakmaker van 2019 te horen

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :