2019 was een uitermate goed jaar voor ‘Little Mix’. Perrie, Leigh-Anne, Jesy en Jade brachten toen het album LM5 uit en daarnaast zagen ook nog een aantal singles het levenslicht. De afgelopen maanden was het relatief stil, mede veroorzaakt door het feit dat de dames zich in de studio hadden opgesloten hadden om nieuw materiaal op te nemen.

Het eerste resultaat van die radiostilte is deze week Smaakmaker. ‘Break up song’ is een lekker zomers catchy nummer waarin met name Jade zich volledig kan laten gaan.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Het zat Dua Lipa de afgelopen weken niet mee. Moest ze eerst haar haar lopende tournee stoppen door de wereldwijde Corona crisis, werd ze daarna ook nog getroffen door het vroegtijdig lekken van haar album ‘Future Nostalgia’. Hierdoor moest uiteindelijk ook haar nieuwe single ‘Break my heart’ een aantal dagen eerder uitgebracht worden.


Toch is het zeker niet één en al ellende wat de klok slaat hoor want ze scoort ook gewoon de ene na de andere hit notering. ‘Don’t start now’ en ‘Physical’ gingen haar nieuwe hit namelijk recent al voor.
‘Break my heart’ is deze week Smaakmaker,

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De laatste tijd maken we wereldwijd een bizarre tijd door. Het Corona virus legt nagenoeg het gewone even lam en zijn er mensen die nu bijna onmenselijke inspanningen moeten doen. Tijd dus om die mensen doormiddel van een lied een eerbetoon te geven. Dat is in ieder geval wat Davina Michelle en Snelle samen dachten. Zo ontstond 17 Miljoen mensen, een eerbetoon aan onder meer hulpverleners, leraren en vakkenvullers in deze coronacrisis. Wij sluiten ons bij dit eerbetoon aan en dus is 17 Miljoen mensen deze week Smaakmaker 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Als een rode draad loopt muziek door het leven van de Nederlandse Julia van der Kleij . Van kleins af aan zingt ze, speelt ze piano, cello, én schrijft ze haar eigen muziek. De in Amsterdam wonende artiest weet met haar opvallende stemgeluid steeds meer terrein te winnen en is tegenwoordig beter bekend als Jules.

Ondanks haar vele muzikale talenten, is het haar unieke, soulvolle en krachtige stem die Julia tot Jules heeft gevormd en als producer Jens Munnik en Jochem Fluitsma daarmee kennis maken is de samenwerking geboren.

Zelf benieuwd hoe Jules klinkt? Dat kan want de hele week is ze Smaakmaker met ‘Shoes don’t fit’

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

‘Unfold’ is inmiddels het 4e album dat door het Haarlemse Chef' Special  is uitgebracht. Een album waarvan het in eerste instantie de bedoeling was dat dat op het Amerikaanse Atlantic label zou worden uitgebracht. Die stap zou de band echter teveel in de artistieke vrijheid beperkt hebben, en dus werd het contract ontbonden en het album weer in eigen beheer opgenomen. Artistieke vrijheid waarmee ze jaren geleden o.a. op het Zaanse Leffestival indruk maakte.

Hoog tijd dus ook voor een nieuwe single ‘Maybe this is love’ en daarmee scoren de mannen de Smaakmaker in week 11

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :