Een hele tijd hoorde we helemaal niets van ze maar met ‘Sucker’ ,’Only Human’ en ‘What a man gotta do’ waren de Jonas Brothers de afgelopen maanden niet uit de hitlijsten te krijgen. En ze zijn niet van plan daar voorlopig weer mee te stoppen want afgelopen week brachten ze niet één maar twee singles uit.


Naast ‘5 More minutes’ is dat ook het super zomerse ‘X’, een samenwerking met de Colombiaanse Karol G, en dat nummer is deze week Smaakmaker

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Hieperdepiep…. Ilse Delange viert vandaag (13 mei) haar verjaardag en wij van @Zaanradio hebben een kadootje voor haar.

Het is inmiddels ruim 3 maanden geleden dat Ilse DeLange de studio in dook met de Duitse zanger Michael Schulte. Samen met Schulte, die je misschien kent van het Eurovisie Songfestival van 2018 (4e) was ze bezig ‘met iets fantastisch’.

Het resultaat van dat werk in februari kunnen we je nu laten horen want deze week verscheen ‘Wrong Direction’, het titelstuk van het nieuwe album van Ilse. Wil je weten hoe het nummer klinkt? Dan zit je de komende week goed want dit gelegenheidsduo is de hele week Smaakmaker.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Brett Young was een man met een droom. Professioneel baseball speler worden, dat was wat hij wilde. Die droom werd echter bruut verstoord door een blessure aan zijn elleboog.

Na het horen van een album van ‘inspiratiebron’ Gavin Degraw zoekt hij zijn afleiding in muziek en brengt vanuit zijn woonplaats ‘Los Angeles’ een aantal EP’s in eigen beheer uit.

Acht jaar later besluit hij te verhuizen naar het Mekka van de country muziek, Nashville. Daar wordt zijn talent al snel opgepikt en maakt hij in 2016 zijn officiële debuut.

Afgelopen week werd zijn nieuwste single ‘Lady’ ook hier in Nederland uitgebracht en daarmee is hij de hele week Smaakmaker.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Soms zou je denken dat je als artiest momenteel volledig sip op de bank zou moeten zitten omdat optreden in het openbaar er voorlopig niet in zit. Dat is alleen niet de instelling waarmee Wulf op de bank zit. Zijn instelling is ‘Positief blijven en blijf gezond’

Een mooie boodschap en daarbij maakt hij ook nog eens een vrolijke zomerse nieuwe single openbaar. Met ‘Lonely Door’ hoopt de zanger uit Weesp je aan het dansen en zingen te krijgen. Dus….stoelen, bank en tafel aan de kant en ruimte maken voor Smaakmaker 18 van 2020

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Sinds de hele wereld te maken heeft met de Corona crisis te maken heeft en artiesten daardoor optredens en festivals moeten gaan missen, zijn er heel veel creatief geworden en gebruiken allerlei middelen om in contact met hun fans te blijven. Eén daarvan is John Legend. Hij wordt zelfs al de ‘king of quarantine’ genoemd want zo druk is hij.

De laatste weken bracht hij al diverse gloednieuwe tracks uit, had een virtueel interview met Jimmy Fallon, zat in een special van de Late Late show van James Corden en streamde een huiskamerconcert
Nu is het tijd voor de titeltrack van zijn nieuwe album ‘Bigger love’ en dat nummer is de komende week de smaakmaker

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :