Ze is groot geworden

Ooit, lang geleden, begon Elize haar zangcarrière bij ‘Kinderen voor Kinderen’ waar ze ruim 7 jaar deel van uitmaakte en uiteindelijk afscheid nam met haar bekendste Kinderen voor Kinderen lied ‘Het tietenlied’.
Vanaf 2004 gooit ze het over een andere boeg en gaat solo. Ze scoort o.a. een hit met ‘Automatic’ en is daarmee nog regelmatig op de radio te horen.
Naast zingen heeft ze zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het presenteren op TV en was ze regelmatig te zien als model. Nu is het weer eens tijd voor nieuwe muziek. Onlangs tekende ze een deal bij platenlabel Redline Music en brengt daarbij de single ‘Say Goodbye’ uit, waarvan de basis in Amerika werd gelegd’,
Elize zelf zegt daarover ‘Toen ik net in LA woonde, had ik al eens met Erica Driscoll geschreven, een Amerikaanse songwriter. Een zin van onze schrijfsessie is me altijd bijgebleven: ‘I’ll be back when the winter’s warm and the rain is nice and dry’. Die hebben we, in iets andere vorm, gebruikt voor wat uiteindelijk Say Goodbye werd’, zegt ze. ‘Het nummer gaat over een gebroken hart: dat je veel om iemand geeft, maar diegene toch verlaat omdat je beseft dat de relatie giftig is’.
‘Say Goodbye’ van Elize is de hele week Smaakmaker 36 van 2020

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :