Langzaam maar zeker opstarten

  Langzaam maar zeker opstarten

  Na een periode van relatieve rust beginnen er geleidelijk aan projecten op mijn pad te komen.

  Het is nog niet zover dat 'Het komt voor de Bakker' terugkeert op de radio, maar ik ga aan de slag met een aantal jinglepakketten. Het interessante is dat deze projecten zeer divers zijn. Binnenkort meer informatie hier op de site.

  Zaanse Top 500 komt er weer aan

  Zaanse Top 500 komt er weer aan

  Binnenkort is het voor de vierde keer tijd voor de Zaanse Top 500.

  Op 24, 25 en 26 mei is het weer tijd voor de  Zaanse Top 500. Dat zijn de 500 beste liedjes gekozen door de inwoners van Zaanstad. Dit jaar komt de uitzending drie dagen lang uit cultureel centrum 'De Groote Weiver' in Wormerveer. Ook jij kan hier live bij aanwezig zijn. De deuren staan het hele weekend wagenwijd voor je open. Geniet met een hapje en drankje van de allerbeste muziek en liveoptredens van Zaanse artiesten.

  Ook voor het nieuwe deel van de vormgeving heeft de stem van Het komt voor de Bakker, Ed Bakker, zijn stem weer uitgeleend

  Af en toe offline

  Af en toe offline

  Onlangs hebben er enkele veranderingen plaatsgevonden bij de hostingprovider van Hetkomtvoordebakker.nl. 

  Sinds 2007 host onze huidige hostingpartij onze website naar volle tevredenheid. Recentelijk zijn er wijzigingen doorgevoerd, waaronder een verhuizing naar een andere server. Momenteel is het niet mogelijk om de site op de gebruikelijke wijze te updaten, maar we laten ons niet uit het veld slaan en vinden via enkele omwegen toch een oplossing. Kortom, we zorgen ervoor dat het (ook nu) voor de Bakker komt.

  Fijne paasdagen

  Fijne paasdagen

  Helaas zijn we met Het komt voor de Bakker momenteel even nergens te beluisteren.
   
  Tenzij je natuurlijk 1 van onze afleveringen uit het archief aanzet deze paasdagen.
  Ondanks dat we even niet 'radioaktief' zijn wensen we je natuurlijk wel hele fijne paasdagen
  Onze smaak op Deezer

  Onze smaak op Deezer

  Al jaren publiceren we elke week een nieuwe KvdB Smaakmaker op onze website en sociale media. 

  Nu is er ook een afspeellijst op Deezer beschikbaar, zodat je elke week onze smaak kunt ontdekken en wie weet wordt het ook jouw smaak. Je kunt de afspeellijst hier vinden.

  Even online door

  Even online door

  Een paar weken geleden heb ik afscheid genomen van PopRockRadio.

  Daarvoor had ik mijn redenen, maar ik wil benadrukken dat dit afscheid in goed overleg is genomen. Hierdoor is 'Het komt voor de Bakker' momenteel niet op de radio te horen. Uiteraard hoop ik dat dit in de toekomst weer mogelijk zal zijn. In de tussentijd overweeg ik om eens per week een aflevering online te plaatsen.

  Niet te horen

  Niet te horen

  De oplettende luisteraar heeft het de afgelopen week al kunnen merken.
   
  Na een periode van 2 jaar op PopRockRadio komt het even niet meer voor de Bakker.
  Twee jaar waarin ik me met veel plezier heb ingezet voor het station van vriend Goos. Helaas heb ik voor mijzelf de keuze moeten maken om aan de samenwerking een einde te maken. Niet omdat het mij niet meer beviel want dat deed het nog zeker!
  Op dit moment is het nog niet duidelijk waar Het komt voor de Bakker weer te beluisteren zal zijn. Daar heb ik nog geen beslissing in genomen. Natuurlijk blijf ik je op www.hetkomtvoordebakker.nl wel voorzien van de wekelijkse KvdB Smaakmaker en het laatste nieuws
   
  Ik wens Goos en alle andere mannen van PopRockRadio het allerbeste en vooral veel radio plezier
  Al klaar voor een nieuwe week?

  Al klaar voor een nieuwe week?

  Ook komende week komt het weer voor de Bakker op Poprockradionl met de lekkerste hits in de avondspits.
   
  De grootste classics en de leukste nieuwe hoor je van maandag t/m vrijdag van 18 tot 19 uur met op maandag, woensdag en vrijdag de KvdB Smaakmaker en op dinsdag en donderdag de Bumperklever.
  Ook houden we je op de hoogte van de situatie op de weg en het laatste wereldnieuws
   
  Het komt voor de Bakker op Poprockradionl beluister je via www.poprockradio.nl of 1 van de radioportals (meer info op de website)
  De vakantie voorbij

  De vakantie voorbij

  De voorjaarsvakantie zit er nu voor alle regio's op en dus verwelkomen we midden en noord Nederland ook weer tijdens de avondspits.
   
  Van maandag t/m vrijdag kom je van 18 tot 19 uur met ons thuis.
  Naast het beste uit 5 decennia pop en rockmuziek hoor je deze week o.a nieuwe hits van Justin Timberlake, Linkin Park, Beyoncé en Martin Garrix, hoor je ieder half uur de verkeersinformatie van de ANWB en het laatste nieuws.