De week weer om

De week weer om

Het is weer vrijdag en dus sluiten we deze week weer af met vette vrijdag

Terwijl door de extra vrije dag van gisteren ook vandaag veel mensen nog vrij zijn hebben wij vandaag gewoon weer de vette vrijdag. Naast de kroket en de frikandel in de kantine hebben wij namelijk ook weer extreem veel vette hits in Het komt voor de Bakker op PopRockFM. Luister lekker mee van 12 tot 14u. Dat kan in een groot deel van Noord-Holland via DAB+ (11A) of online via poprockfm.com 

Verhuizing van 11B naar 11A

Verhuizing van 11B naar 11A

Maandag 23 mei gaat er wat veranderen voor PopRockFM. Het station met het beste van 50 jaar pop en rock songs staat dan voor een kleine verhuizing op DAB+.

Vanaf de start hoor je PopRockFM in een groot deel van Noord-Holland via kanaal 11B. Dat zal per de 23e kanaal 11A gaan worden. Mocht je ons dus 'ineens' niet meer horen. Laat dan je DAB+ radio even een nieuwe scan doen.

Word jij belegger ?

Word jij belegger ?

Tijdens de lunchpauze gaat het vaak om het beleg bij die lunch. En bij ons hebben we zelfs dubbel belegd

Dagelijks heb jij van 12 tot 14u de mogelijkheid om dat beleg zelf te bepalen. Muzikaal beleg natuurlijk en dan met name in dubbel belegd. Daarin is het mogelijk om, op welke manier dan ook, twee nummers aan elkaar te verbinden. Als ze maar iets gemeen hebben. Selecteren we jouw keuze dan ben je vanaf dat moment belegger in Het komt voor de Bakker. Inmiddels gingen Marco, Cindy, Patrick, Dennis en Lyndsey je al voor. Wanneer laat jij van je horen? Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel/app 020 - 308 2665 

Blij het weekend in

Blij het weekend in

Ben jij ook zo blij dat het over een paar uurtjes weekend is?

Nog heel even volhouden, nog een paar uurtjes en dan is het weekend. Die laatste uurtjes proberen we er met z'n allen het beste van te maken, en weet je wat? We nemen gewoon een extra lange lunch want het is vette vrijdag. Van 12 tot 14 uur hoor je dus alleen maar vette hits in Het komt voor de Bakker. En waar hoor je die? Natuurlijk op PopRockFM ! 

In Noord-Holland via DAB+ en wereldwijd via PopRockFM.com

Zomer in je bol

Zomer in je bol

Het is pas half mei en toch hebben we te maken met temperaturen waarvan je de zomer in je bol krijgt.

Dat schreeuwt natuurlijk om zomerse muziek op jouw favoriete radio station PopRockFM. Zeker tijdens de lunch waar we je dagelijks het lekkerste tijdens je lunch brengen. Wat is jouw favoriete zomerse klassieker? Laat het weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel/app 020 - 308 2665.

Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

Vanaf deze week kan jij weer belegger worden in Het komt voor de Bakker want Dubbel Belegd is terug

Iedere werkdag proberen we rond 13.15 uur twee platen door middel van 1 thema aan elkaar te verbinden. Dat kan kunnen bijvoorbeeld twee nummers zijn met dezelfde titel, alleen uitgevoerd door een andere artiest. Het kunnen ook jouw twee favoriete nummers zijn. Vertel ons waarom en wij draaien ze voor je. Belegger worden kan door ons te mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel/app 020 - 308 2665

Niet onder de trap door

Niet onder de trap door

Vandaag is het vrijdag de 13e. Om ongelukken te voorkomen hebben we vandaag de kaassoufflé niet op het menu staan in de kantine van PopRockFM.

Verder is het gewoon vette vrijdag en dus hebben we de grootste hits voor je klaar staan tussen 12 en 14 uur in Het komt voor de Bakker. Zelf een verzoekje? Laat het ons weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 020 - 308 2665

Van achtbanen terug naar 1

Van achtbanen terug naar 1

Na een lekker lang weekend waarin lekker eten, achtbanen, draaimolens en strand centraal stonden, is Het komt voor de Bakker vanaf woensdag weer terug bij PopRockFM. Morgen hoor je sowieso de nieuwe single van Jonathan Jeremiah, Ava Max en de nummer 1 van Nederland die in handen is van Harry Styles. Natuurlijk is er nog veel meer ruimte in de twee uur die wij ter beschikking hebben dus mocht je wat willen horen dan bel of whatsapp je met 020 - 3082665 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.