woensdag 24 februari 2021

Wat begon als een schoolproject is sinds 2014 een band waar we bijna niet meer omheen kunnen. Nadat ze met hun eerste single ‘Run’ de hitlijsten bestormde heeft Rondé inmiddels 2 albums afgeleverd, heel veel optredens gedaan en een grote fanbase opgebouwd.

De laatste periode was het wat rustiger om de groep en is er een wijzing in de bezetting van de groep geweest. Toetsenist Adriaan heeft de groep verlaten maar Rikki, Armel, Sharon en Cas zijn van plan de komende tijd weer veel nieuwe muziek te laten horen, te beginnen met de nieuwe single ‘Real Feelings’ dat deze week Smaakmaker.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

De Brits-Kosovaarse zangeres Dua Lipa heeft inmiddels al een hele rij met hits achter haar naam staan. Er gaat dan ook bijna geen week voorbij dat ze niet in de hitlijsten te vinden is. Van het in maart 2020 verschenen album ‘Futurue Nostaligia’ zijn inmiddels ‘Don’t Start Now’ ‘Break My Heart’ en ‘Levitating’  dikke hits geworden. Afgelopen week is er van het album een ‘deluxe’ versie verschenen met een aantal nieuwe nummers waaronder ‘We’re good’ en het lijkt erop dat hiermee weer de weg richting de hitlijsten is genomen

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

In zijn thuisland Australië is zijn naam allang gemaakt want hij was daar al een paar keer in de hitlijsten te vinden. Maar ook in Schotland, de UK en Nieuw-Zeeland heeft hij al een dikke hit gescoord. Nu heeft Sam Fischer de samenwerking met Demi Lovato gezocht in zijn poging de muziekwereld te veroveren. Dat moet dan gebeuren met de stemmige ballad ‘What other people say’. Ze scoren er in ieder geval deze week de Smaakmaker mee.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Na enige tijd onder andere werkzaam te zijn geweest bij SLAM en zingend al te bewonderen in Hollands got talent waar ze onderdeel was van de girlband TP4Y (Too pretty for you), staat Amber Delil uit Amsterdam nu op eigen benen.

Na een jaar van schrijven en opnemen van eigen repertoire verscheen recent haar debuutsingle ‘Hoor je mij’
Amber zal de komende tijd alles op alles zetten om door te breken, en deze week heeft ze de Smaakmaker te pakken

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Jason Derulo staat natuurlijk bekend als de man die in ieder liedje minimaal 1 keer zijn naam zingt. Hijstaat echter ook bekend als de man van de catchy liedjes waarmee hij, met bijpassende danspasjes, de laatste tijd de ene na de andere TikTok hit scoort.

Voor zijn nieuwe hit heeft hij de samenwerking gezocht met Adam Levine van Maroon5. Die samenwerking heet ‘Lifestyle’ en zou weleens net zo groot kunnen worden als het zomerse ‘Savage love’ waarmee Derulo in de zomer van 2020 een wereldwijde hit scoorde.
‘Lifestyle’ is deze week de hele week de Smaakmaker en wedden dat je hem over een week volledig meezingt.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Hebben we de afgelopen weken met z’n allen onder een steen gelegen? Dat was de eerste gedachte die bij ons op kwam nadat we de nieuwe single van Sam Feldt beluisterde die hij al in november 2020 heeft uitgebracht.
Natuurlijk staan de laatste maanden van het jaar in het teken van de muziek met belletjes, maar nu we die periode achter ons hebben komt ‘The best days’ gelukkig weer bovendrijven.

Voor deze nieuwe single heeft Sam de samenwerking gezocht met het Nederlandse trio Karma Child en @Tabithamusik , die zich nu op het Engelstalige pad waagt. Iets dat de meest gestreamde vrouw van dit moment helemaal niet slecht af gaat.

‘The Best Days’ heeft ‘ergens’ wel een vleugje Avicii….maar dat geeft niets….want het nummer maakt ons vrolijk, en naar wij hopen jullie ook

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Het is weer woensdag en dus maken we vandaag de nieuwe ZSmaakmaker bekend. De komende week is dat de Texaanse singer-songwriter Molly Burch. Bij het lezen van Texaans denk je misschien aan cowboys en country & western, maar dat is een muziekstroming die je bij Molly niet moet verwachten.
Sterker nog…… voor haar nieuwe album had ze een uitgesproken popgeluid en productie in gedachten. Het resultaat is te horen in ‘Emotion’, waarmee ze een hele fijne dance-track uitbrengt

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Vanaf het moment dat Kylie Minoque in 1988 haar eerste hit scoorde met ‘I should be so lucky’ is de Australische niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Ze weet in al die jaren regelmatig de juiste sound te vinden maar zich daarmee ook aan te passen aan de muziekstromen die op dat moment populair zijn. Hoe Kylie op dit moment klinkt is te horen op haar recent verschenen album ‘Disco’ waarop ook het nummer ‘Real Groove’ te vinden is. Toch is het niet die versie die nu als single is uitgebracht. Dat is namelijk een remix geworden die ze samen met Dua Lipa gemaakt heeft. Of die remix geslaagd is kan je deze week zelf beoordelen want Kylie & Dua Lipa zijn Smaakmaker met ‘Real Groove’

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Op de eerste dag van het jaar 2020 waren het Suzan & Freek die de eerste Smaakmaker van het jaar 2020 te pakken hadden. Inmiddels zijn we toe aan nummer 53 van het jaar en die is in handen van Coldplay.

Het is in dit geval niet een spiksplinternieuw nummer maar een nummer dat al te vinden was op de Japanse versie van het album ‘Everyday Life’.

‘Flags’ is misschien niet de grootste hit van Coldplay maar wel een uiterst herkenbaar Coldplay nummer waarmee we het Smaakmaker 2020 jaar afsluiten

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Als fan van Taylor Swift werd je dit jaar verwend want de zangeres bracht dit jaar maar liefst twee albums uit. Zeer recent was daar ineens ‘Evermore’ waarmee ze het verhaal probeerde af te maken dat eerder het jaar al gestart was met ‘Folklore’

Swift gaf in een interview eerder aan dat ‘het simpelweg niet lukte om te stoppen met schrijven van liedjes’ en het verhaal dus moest worden afgemaakt.

Een deel van het verhaal wordt verteld in ‘Willow’ dat deze weel de hele week Smaakmaker is bij ZaanRadio

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Met de hit die zijn doorbraak betekende zong heel Nederland weken mee. ‘Cheerleader’ dat hij samen maakte met Omi, was de start van een, tot op heden, zeer succesvolle carrière van de Duitse DJ en producer Felix Jaehn.

Voor zijn nieuwe single ‘I just wanna’ heeft hij de samenwerking gezocht met het trio dat achter Cheat Codes schuil gaat en de Schotse zangeres Bow Anderson
‘Een beetje lief zijn voor elkaar’ en ‘Geniet een beetje van het leven’ dat is de boodschap die de sympathieke DJ met deze Smaakmaker op ZaanRadio wil

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ook deze week hebben wij voor de ZaanRadio Smaakmaker gekozen voor een relatief onbekende Amerikaanse singer-songwriter @Ant Clemons. Relatief onbekend als solo artiest in ieder geval want artiesten als Kanye West, Pharell Williams en Beyoncé wisten hem al te vinden voor een samenwerking. Ook zijn eigen nieuwe single is een samenwerking. Voor ‘Better Days’ is dat Justin Timberlake waarmee hij samen zingt over de frustraties en uitdagingen die we dit jaar hebben gehad door het coronavirus. Clemons vult op zijn Instagram aan dat er ook ‘betere dagen’ in de toekomst zijn

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Playlist
: :